Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Ouder-Amstel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Ouder-Amstel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Ouder-Amstel

Ouder-Amstel is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.315 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 66 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouder-Amstel. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 510.457.

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 66
Gemiddelde vraagprijs € 781.009
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 510.457
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Ouder-Amstel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouder-Amstel is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouder-Amstel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ouder-Amstel.

Woningen recent verkocht in Ouder-Amstel

Er zijn recent 66 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouder-Amstel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouder-Amstel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouder-Amstel. Een eengezinswoning in Ouder-Amstel komt het meest (36%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouder-Amstel

In Ouder-Amstel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouder-Amstel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouder-Amstel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Ouder-Amstel

Starterswoningen in gemeente Ouder-Amstel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Ouder-Amstel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Ouder-Amstel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Ouder-Amstel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Ouder-Amstel

Wil je een huis kopen in gemeente Ouder-Amstel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Ouder-Amstel . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouder-Amstel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouder-Amstel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Ouder-Amstel. Zoek je huurwoning in gemeente Ouder-Amstel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ouder-Amstel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouder-Amstel is 5.239 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.326 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ouder-Amstel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouder-Amstel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Ouder-Amstel

De gemeente Ouder-Amstel telt 3 plaatsen.

Amsterdam-Duivendrecht Duivendrecht Ouderkerk aan de Amstel

Wijken van Ouder-Amstel

Ouder-Amstel bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Abcoude