De Huizenmarkt gemeente Ouder-Amstel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ouder-Amstel

Woningmarkt Ouder-Amstel

Ouder-Amstel is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.315 inwoners. Momenteel staan er 67 woningen te koop en zijn er recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouder-Amstel. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 67
Woningen recent verkocht 40
Gemiddelde vraagprijs € 722.042
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Ouder-Amstel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouder-Amstel is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouder-Amstel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ouder-Amstel.

Woningen recent verkocht in Ouder-Amstel

Er zijn recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouder-Amstel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouder-Amstel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouder-Amstel. Een eengezinswoning in Ouder-Amstel komt het meest (34%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouder-Amstel

In Ouder-Amstel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouder-Amstel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouder-Amstel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ouder-Amstel
Binnenring: Nederland

Ouder-Amstel waar ligt dat?

Woningen te koop Ouder-Amstel

Wil je een huis kopen in Ouder-Amstel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouder-Amstel . Er staan momenteel 67 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouder-Amstel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouder-Amstel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ouder-Amstel. Zoek je huurwoning in Ouder-Amstel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ouder-Amstel

Starterswoningen in Ouder-Amstel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ouder-Amstel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouder-Amstel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ouder-Amstel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ouder-Amstel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouder-Amstel is 5.317 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.123 euro).

Leeftijden Ouder-Amstel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouder-Amstel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Ouder-Amstel

De gemeente Ouder-Amstel telt 3 plaatsen.

Amsterdam-Duivendrecht Duivendrecht Ouderkerk aan de Amstel

Alle wijken van Ouder-Amstel

Ouder-Amstel bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Abcoude