logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Amsterdam-Duivendrecht

Begrijp de huizenprijzen in Amsterdam-Duivendrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Amsterdam-Duivendrecht

Amsterdam-Duivendrecht is een plaats in de gemeente Ouder-Amstel. Deze plaats telt volgens het CBS 14.276 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amsterdam-Duivendrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 349.511 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 349.511
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Amsterdam-Duivendrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Amsterdam-Duivendrecht is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Amsterdam-Duivendrecht

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amsterdam-Duivendrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Amsterdam-Duivendrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Amsterdam-Duivendrecht. Een woonboot in Amsterdam-Duivendrecht komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Amsterdam-Duivendrecht

In Amsterdam-Duivendrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Amsterdam-Duivendrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Amsterdam-Duivendrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Amsterdam-Duivendrecht

Starterswoningen in Amsterdam-Duivendrecht zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Amsterdam-Duivendrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Amsterdam-Duivendrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Amsterdam-Duivendrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Amsterdam-Duivendrecht

Wil je een huis kopen in Amsterdam-Duivendrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Amsterdam-Duivendrecht . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Amsterdam-Duivendrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Amsterdam-Duivendrecht.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Amsterdam-Duivendrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Amsterdam-Duivendrecht. Zoek je huurwoning in Amsterdam-Duivendrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Amsterdam-Duivendrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Amsterdam-Duivendrecht is 5.825 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Amsterdam-Duivendrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Amsterdam-Duivendrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Amsterdam-Duivendrecht

Amsterdam-Duivendrecht bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00