De Huizenmarkt in Amsterdam-Duivendrecht (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Amsterdam-Duivendrecht

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Amsterdam-Duivendrecht

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amsterdam-Duivendrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Amsterdam-Duivendrecht.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Amsterdam-Duivendrecht. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Amsterdam-Duivendrecht. Een woonboot in Amsterdam-Duivendrecht komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Amsterdam-Duivendrecht

In Amsterdam-Duivendrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Amsterdam-Duivendrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Amsterdam-Duivendrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Amsterdam-Duivendrecht
Binnenring: Nederland

Amsterdam-Duivendrecht waar ligt dat?

Woningen te koop Amsterdam-Duivendrecht

Wil je een huis kopen in Amsterdam-Duivendrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Amsterdam-Duivendrecht . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Amsterdam-Duivendrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Amsterdam-Duivendrecht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Amsterdam-Duivendrecht. Zoek je huurwoning in Amsterdam-Duivendrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Amsterdam-Duivendrecht

Starterswoningen in Amsterdam-Duivendrecht zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Amsterdam-Duivendrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Amsterdam-Duivendrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Amsterdam-Duivendrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Amsterdam-Duivendrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Amsterdam-Duivendrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Amsterdam-Duivendrecht

Amsterdam-Duivendrecht bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Abcoude