De Huizenmarkt in Duivendrecht (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Duivendrecht

Woningmarkt Duivendrecht

Duivendrecht is een plaats in de gemeente Ouder-Amstel. Deze plaats telt volgens het CBS 21.315 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duivendrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 478.406 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 478.406
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Duivendrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duivendrecht is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Duivendrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Duivendrecht.

Woningen recent verkocht in Duivendrecht

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duivendrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Duivendrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Duivendrecht. Een bovenwoning in Duivendrecht komt het meest (32%) voor. Daarna komt een portiekflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Duivendrecht

In Duivendrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Duivendrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Duivendrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Duivendrecht
Binnenring: Nederland

Duivendrecht waar ligt dat?

Woningen te koop Duivendrecht

Wil je een huis kopen in Duivendrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Duivendrecht . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Duivendrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Duivendrecht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Duivendrecht. Zoek je huurwoning in Duivendrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Duivendrecht

Starterswoningen in Duivendrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Duivendrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Duivendrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Duivendrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Duivendrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Duivendrecht is 4.880 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.959 euro).

Leeftijden Duivendrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Duivendrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Duivendrecht

Duivendrecht bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Abcoude