logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ouderkerk aan de Amstel

Begrijp de huizenprijzen in Ouderkerk aan de Amstel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel is een plaats in de gemeente Ouder-Amstel. Deze plaats telt volgens het CBS 14.276 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouderkerk aan de Amstel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 957.510 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 957.510
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ouderkerk aan de Amstel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouderkerk aan de Amstel is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouderkerk aan de Amstel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ouderkerk aan de Amstel.

Woningen recent verkocht in Ouderkerk aan de Amstel

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouderkerk aan de Amstel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouderkerk aan de Amstel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouderkerk aan de Amstel. Een eengezinswoning in Ouderkerk aan de Amstel komt het meest (53%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouderkerk aan de Amstel

In Ouderkerk aan de Amstel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouderkerk aan de Amstel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouderkerk aan de Amstel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ouderkerk aan de Amstel

Starterswoningen in Ouderkerk aan de Amstel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ouderkerk aan de Amstel zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouderkerk aan de Amstel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ouderkerk aan de Amstel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ouderkerk aan de Amstel

Wil je een huis kopen in Ouderkerk aan de Amstel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouderkerk aan de Amstel . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouderkerk aan de Amstel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouderkerk aan de Amstel.

Bekijk alle koopwoningen in Ouderkerk aan de Amstel. Zoek je huurwoning in Ouderkerk aan de Amstel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ouderkerk aan de Amstel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouderkerk aan de Amstel is 5.897 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.275 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ouderkerk aan de Amstel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouderkerk aan de Amstel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00