De Huizenmarkt in Ouderkerk aan de Amstel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ouderkerk aan de Amstel

Woningmarkt Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel is een plaats in de gemeente Ouder-Amstel. Deze plaats telt volgens het CBS 21.315 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouderkerk aan de Amstel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 865.263 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 865.263
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Ouderkerk aan de Amstel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouderkerk aan de Amstel is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouderkerk aan de Amstel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ouderkerk aan de Amstel.

Woningen recent verkocht in Ouderkerk aan de Amstel

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouderkerk aan de Amstel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouderkerk aan de Amstel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouderkerk aan de Amstel. Een eengezinswoning in Ouderkerk aan de Amstel komt het meest (52%) voor. Daarna komt een herenhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouderkerk aan de Amstel

In Ouderkerk aan de Amstel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouderkerk aan de Amstel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouderkerk aan de Amstel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ouderkerk aan de Amstel
Binnenring: Nederland

Ouderkerk aan de Amstel waar ligt dat?

Woningen te koop Ouderkerk aan de Amstel

Wil je een huis kopen in Ouderkerk aan de Amstel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouderkerk aan de Amstel . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouderkerk aan de Amstel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouderkerk aan de Amstel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ouderkerk aan de Amstel. Zoek je huurwoning in Ouderkerk aan de Amstel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ouderkerk aan de Amstel

Starterswoningen in Ouderkerk aan de Amstel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ouderkerk aan de Amstel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouderkerk aan de Amstel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ouderkerk aan de Amstel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ouderkerk aan de Amstel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouderkerk aan de Amstel is 5.322 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.480 euro).

Leeftijden Ouderkerk aan de Amstel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouderkerk aan de Amstel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Abcoude