Huizenprijzen en de huizenmarkt Zandwerven en Lutkedijk in Spanbroek

Begrijp de huizenprijzen in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer

Zandwerven en Lutkedijk is een buurt in de wijk 00 en plaats Spanbroek binnen de gemeente Opmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 6.205 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zandwerven en Lutkedijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 707.598 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 707.598
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Zandwerven en Lutkedijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zandwerven en Lutkedijk is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zandwerven en Lutkedijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zandwerven en Lutkedijk.

Woningen recent verkocht in Zandwerven en Lutkedijk

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zandwerven en Lutkedijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zandwerven en Lutkedijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zandwerven en Lutkedijk. Een eengezinswoning in Zandwerven en Lutkedijk komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zandwerven en Lutkedijk

In Zandwerven en Lutkedijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zandwerven en Lutkedijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zandwerven en Lutkedijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zandwerven en Lutkedijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zandwerven en Lutkedijk vergeleken met de Opmeer en Nederland.

Huizenprijzen in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer

Starterswoningen in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zandwerven en Lutkedijk Opmeer

Wil je een huis kopen in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zandwerven en Lutkedijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zandwerven en Lutkedijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer.

Bekijk alle koopwoningen in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer. Zoek je huurwoning in Zandwerven en Lutkedijk Opmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zandwerven en Lutkedijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zandwerven en Lutkedijk is 4.026 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.845 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zandwerven en Lutkedijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zandwerven en Lutkedijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zandwerven en Lutkedijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zandwerven en Lutkedijk. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Opmeer.

Opmeer-Noord Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Zandwerven en Lutkedijk Wadway Verspreide huizen in De Kaag Overige verspreide huizen

Alle straten van Zandwerven en Lutkedijk

Zandwerven en Lutkedijk bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.