logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Opmeer-Noord in Opmeer

Begrijp de huizenprijzen in Opmeer-Noord Opmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Opmeer-Noord Opmeer

Opmeer-Noord is een buurt in de wijk 00 en plaats Opmeer binnen de gemeente Opmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 6.205 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opmeer-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 448.685 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 448.685
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Opmeer-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Opmeer-Noord is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Opmeer-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Opmeer-Noord.

Woningen recent verkocht in Opmeer-Noord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opmeer-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Opmeer-Noord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Opmeer-Noord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Opmeer-Noord. Een bungalow in Opmeer-Noord komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Opmeer-Noord

In Opmeer-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Opmeer-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Opmeer-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Opmeer-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Opmeer-Noord vergeleken met de Opmeer en Nederland.

Huizenprijzen in Opmeer-Noord Opmeer

Starterswoningen in Opmeer-Noord Opmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Opmeer-Noord Opmeer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Opmeer-Noord Opmeer zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Opmeer-Noord Opmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Opmeer-Noord Opmeer

Wil je een huis kopen in Opmeer-Noord Opmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Opmeer-Noord Opmeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Opmeer-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Opmeer-Noord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Opmeer-Noord Opmeer.

Bekijk alle koopwoningen in Opmeer-Noord Opmeer. Zoek je huurwoning in Opmeer-Noord Opmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Opmeer-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Opmeer-Noord is 3.568 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.136 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Opmeer-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Opmeer-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Opmeer-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Opmeer-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Opmeer.

Opmeer-Noord Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Zandwerven en Lutkedijk Wadway Verspreide huizen in De Kaag Overige verspreide huizen

Alle straten van Opmeer-Noord

Opmeer-Noord bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Breestraat