Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen in De Kaag in Spanbroek

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer

Verspreide huizen in De Kaag is een buurt in de wijk 00 en plaats Spanbroek binnen de gemeente Opmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 6.205 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in De Kaag.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen in De Kaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen in De Kaag is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen in De Kaag

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in De Kaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen in De Kaag.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in De Kaag. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen in De Kaag. Een eengezinswoning in Verspreide huizen in De Kaag komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen in De Kaag

In Verspreide huizen in De Kaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen in De Kaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen in De Kaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen in De Kaag

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen in De Kaag vergeleken met de Opmeer en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer

Starterswoningen in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen in De Kaag Opmeer

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen in De Kaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen in De Kaag.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen in De Kaag Opmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen in De Kaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen in De Kaag is 2.318 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.957 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen in De Kaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen in De Kaag vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen in De Kaag

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen in De Kaag. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Opmeer.

Opmeer-Noord Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Zandwerven en Lutkedijk Wadway Verspreide huizen in De Kaag Overige verspreide huizen