logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Spanbroek

Begrijp de huizenprijzen in Spanbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spanbroek

Spanbroek is een plaats in de gemeente Opmeer. Deze plaats telt volgens het CBS 12.180 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spanbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 480.061 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 480.061
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Spanbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spanbroek is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spanbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spanbroek.

Woningen recent verkocht in Spanbroek

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spanbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spanbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spanbroek. Een eengezinswoning in Spanbroek komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spanbroek

In Spanbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spanbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spanbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Spanbroek

Starterswoningen in Spanbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spanbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spanbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spanbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spanbroek

Wil je een huis kopen in Spanbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spanbroek . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spanbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spanbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Spanbroek. Zoek je huurwoning in Spanbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spanbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spanbroek is 3.397 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.275 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spanbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spanbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Spanbroek

Spanbroek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.