Huizenprijzen en de huizenmarkt Overige verspreide huizen in Opmeer

Begrijp de huizenprijzen in Overige verspreide huizen Opmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Overige verspreide huizen Opmeer

Overige verspreide huizen is een buurt in de wijk 00 en plaats Opmeer binnen de gemeente Opmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 6.205 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overige verspreide huizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 525.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 525.000
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Overige verspreide huizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overige verspreide huizen is 92 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overige verspreide huizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Overige verspreide huizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overige verspreide huizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overige verspreide huizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overige verspreide huizen. Een eengezinswoning in Overige verspreide huizen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overige verspreide huizen

In Overige verspreide huizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Overige verspreide huizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Overige verspreide huizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Overige verspreide huizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Overige verspreide huizen vergeleken met de Opmeer en Nederland.

Huizenprijzen in Overige verspreide huizen Opmeer

Starterswoningen in Overige verspreide huizen Opmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Overige verspreide huizen Opmeer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overige verspreide huizen Opmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Overige verspreide huizen Opmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Overige verspreide huizen Opmeer

Wil je een huis kopen in Overige verspreide huizen Opmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overige verspreide huizen Opmeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overige verspreide huizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overige verspreide huizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Overige verspreide huizen Opmeer.

Bekijk alle koopwoningen in Overige verspreide huizen Opmeer. Zoek je huurwoning in Overige verspreide huizen Opmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Overige verspreide huizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overige verspreide huizen is 5.107 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.889 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Overige verspreide huizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overige verspreide huizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Overige verspreide huizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Overige verspreide huizen. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Opmeer.

Opmeer-Noord Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Zandwerven en Lutkedijk Wadway Verspreide huizen in De Kaag Overige verspreide huizen

Alle straten van Overige verspreide huizen

Overige verspreide huizen bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Hogeweg