Huizenprijzen en de huizenmarkt Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) in Spanbroek

Begrijp de huizenprijzen in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer

Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) is een buurt in de wijk 00 en plaats Spanbroek binnen de gemeente Opmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 6.205 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 444.146 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 444.146
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk).

Woningen recent verkocht in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk)

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk).

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk). Een eengezinswoning in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk)

In Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk)

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) vergeleken met de Opmeer en Nederland.

Huizenprijzen in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer

Starterswoningen in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer

Wil je een huis kopen in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk).

Bekijk alle koopwoningen in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer. Zoek je huurwoning in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Opmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) is 3.031 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.183 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk)

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk). De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Opmeer.

Opmeer-Noord Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Zandwerven en Lutkedijk Wadway Verspreide huizen in De Kaag Overige verspreide huizen

Alle straten van Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk)

Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) bestaat uit 54 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.