Huizenprijzen en de huizenmarkt Wadway in Spanbroek

Begrijp de huizenprijzen in Wadway Opmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wadway Opmeer

Wadway is een buurt in de wijk 00 en plaats Spanbroek binnen de gemeente Opmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 6.205 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wadway. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 523.687 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 523.687
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Wadway

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wadway is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wadway moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wadway.

Woningen recent verkocht in Wadway

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wadway. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wadway.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wadway. Een eengezinswoning in Wadway komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wadway

In Wadway wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wadway

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wadway (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Wadway

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wadway vergeleken met de Opmeer en Nederland.

Huizenprijzen in Wadway Opmeer

Starterswoningen in Wadway Opmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wadway Opmeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wadway Opmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wadway Opmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wadway Opmeer

Wil je een huis kopen in Wadway Opmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wadway Opmeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wadway alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wadway.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wadway Opmeer.

Bekijk alle koopwoningen in Wadway Opmeer. Zoek je huurwoning in Wadway Opmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wadway

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wadway is 3.703 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.948 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wadway

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wadway vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wadway

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wadway. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Opmeer.

Opmeer-Noord Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk) Zandwerven en Lutkedijk Wadway Verspreide huizen in De Kaag Overige verspreide huizen

Alle straten van Wadway

Wadway bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.