De Huizenmarkt in Opmeer (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Opmeer

Woningmarkt Opmeer

Opmeer is een plaats in de gemeente Opmeer. Deze plaats telt volgens het CBS 11.520 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opmeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 475.658 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 475.658
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Opmeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Opmeer is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Opmeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Opmeer.

Woningen recent verkocht in Opmeer

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opmeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Opmeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Opmeer. Een eengezinswoning in Opmeer komt het meest (84%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Opmeer

In Opmeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Opmeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Opmeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Opmeer
Binnenring: Nederland

Opmeer waar ligt dat?

Woningen te koop Opmeer

Wil je een huis kopen in Opmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Opmeer . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Opmeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Opmeer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Opmeer. Zoek je huurwoning in Opmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Opmeer

Starterswoningen in Opmeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Opmeer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Opmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Opmeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Opmeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Opmeer is 3.235 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.365 euro).

Leeftijden Opmeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Opmeer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Opmeer

Opmeer bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
01
02