logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Opmeer

Begrijp de huizenprijzen in Opmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Opmeer

Opmeer is een plaats in de gemeente Opmeer. Deze plaats telt volgens het CBS 12.180 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opmeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 464.567 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 464.567
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Opmeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Opmeer is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Opmeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Opmeer.

Woningen recent verkocht in Opmeer

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opmeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Opmeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Opmeer. Een eengezinswoning in Opmeer komt het meest (77%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Opmeer

In Opmeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Opmeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Opmeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Opmeer

Starterswoningen in Opmeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Opmeer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Opmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Opmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Opmeer

Wil je een huis kopen in Opmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Opmeer . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Opmeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Opmeer.

Bekijk alle koopwoningen in Opmeer. Zoek je huurwoning in Opmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Opmeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Opmeer is 3.670 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.426 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Opmeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Opmeer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Opmeer

Opmeer bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.