De Huizenmarkt in Kamperland (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kamperland

Woningmarkt Kamperland

Kamperland is een plaats in de gemeente Noord-Beveland. Deze plaats telt volgens het CBS 7.325 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamperland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 518.226 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 518.226
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Kamperland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kamperland is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kamperland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kamperland

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamperland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kamperland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kamperland. Een eengezinswoning in Kamperland komt het meest (66%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kamperland

In Kamperland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kamperland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kamperland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kamperland
Binnenring: Nederland

Kamperland waar ligt dat?

Woningen te koop Kamperland

Wil je een huis kopen in Kamperland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kamperland . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kamperland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kamperland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kamperland. Zoek je huurwoning in Kamperland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kamperland

Starterswoningen in Kamperland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kamperland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kamperland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kamperland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kamperland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kamperland is 3.505 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.271 euro).

Leeftijden Kamperland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kamperland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kamperland

Kamperland bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.