Huizenprijzen en de huizenmarkt in Geersdijk

Begrijp de huizenprijzen in Geersdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geersdijk

Geersdijk is een plaats in de gemeente Noord-Beveland. Deze plaats telt volgens het CBS 7.325 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geersdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 263.931 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 263.931
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Geersdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geersdijk is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geersdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Geersdijk

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geersdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geersdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geersdijk. Een eengezinswoning in Geersdijk komt het meest (89%) voor. Daarna komt een landhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geersdijk

In Geersdijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geersdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geersdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Geersdijk

Starterswoningen in Geersdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geersdijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geersdijk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geersdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geersdijk

Wil je een huis kopen in Geersdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geersdijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geersdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geersdijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Geersdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Geersdijk. Zoek je huurwoning in Geersdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geersdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geersdijk is 2.711 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.119 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geersdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geersdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Geersdijk

Geersdijk bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.