De Huizenmarkt in Colijnsplaat (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Colijnsplaat

Woningmarkt Colijnsplaat

Colijnsplaat is een plaats in de gemeente Noord-Beveland. Deze plaats telt volgens het CBS 7.325 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Colijnsplaat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 273.638 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 273.638
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Colijnsplaat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Colijnsplaat is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Colijnsplaat kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Colijnsplaat

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Colijnsplaat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Colijnsplaat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Colijnsplaat. Een eengezinswoning in Colijnsplaat komt het meest (91%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Colijnsplaat

In Colijnsplaat wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Colijnsplaat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Colijnsplaat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Colijnsplaat
Binnenring: Nederland

Colijnsplaat waar ligt dat?

Woningen te koop Colijnsplaat

Wil je een huis kopen in Colijnsplaat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Colijnsplaat . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Colijnsplaat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Colijnsplaat.

Bekijk hier alle koopwoningen in Colijnsplaat. Zoek je huurwoning in Colijnsplaat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Colijnsplaat

Starterswoningen in Colijnsplaat zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Colijnsplaat zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Colijnsplaat zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Colijnsplaat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Colijnsplaat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Colijnsplaat is 3.066 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.662 euro).

Leeftijden Colijnsplaat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Colijnsplaat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Colijnsplaat

Colijnsplaat bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.