Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kats

Begrijp de huizenprijzen in Kats met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kats

Kats is een plaats in de gemeente Noord-Beveland. Deze plaats telt volgens het CBS 7.325 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kats. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 666.045 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 666.045
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Kats

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kats is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kats kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kats

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kats. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kats.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kats. Een eengezinswoning in Kats komt het meest (84%) voor. Daarna komt een landhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kats

In Kats wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kats

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kats (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kats

Starterswoningen in Kats zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kats zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kats zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kats? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kats

Wil je een huis kopen in Kats? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kats . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kats alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kats.

Bekijk alle koopwoningen in Kats. Zoek je huurwoning in Kats? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kats

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kats is 2.282 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.166 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kats

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kats vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kats

Kats bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.