Huizenmarkt Schildwolde Natuurgebied in Overschild (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schildwolde Natuurgebied

Woningmarkt Schildwolde Natuurgebied

Schildwolde Natuurgebied is een buurt in de wijk Schildwolde en plaats Overschild binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.730 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildwolde Natuurgebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 425.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 425.000
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Schildwolde Natuurgebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schildwolde Natuurgebied is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schildwolde Natuurgebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schildwolde Natuurgebied.

Woningen recent verkocht in Schildwolde Natuurgebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildwolde Natuurgebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schildwolde Natuurgebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schildwolde Natuurgebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schildwolde Natuurgebied. Een eengezinswoning in Schildwolde Natuurgebied komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Schildwolde Natuurgebied

In Schildwolde Natuurgebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schildwolde Natuurgebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schildwolde Natuurgebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schildwolde Natuurgebied
Binnenring: Nederland

Schildwolde Natuurgebied waar ligt dat?

Woningen te koop Schildwolde Natuurgebied

Wil je een huis kopen in Schildwolde Natuurgebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schildwolde Natuurgebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schildwolde Natuurgebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schildwolde Natuurgebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schildwolde Natuurgebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schildwolde Natuurgebied. Zoek je huurwoning in Schildwolde Natuurgebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schildwolde Natuurgebied

Starterswoningen in Schildwolde Natuurgebied zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schildwolde Natuurgebied zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schildwolde Natuurgebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schildwolde Natuurgebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schildwolde Natuurgebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schildwolde Natuurgebied is 3.286 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.511 euro).

Leeftijden Schildwolde Natuurgebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schildwolde Natuurgebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schildwolde Natuurgebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schildwolde Natuurgebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Schildwolde in de gemeente Midden-Groningen.

Schildwolde Schildwolde Natuurgebied Schildwolde Buitengebied

Alle straten van Schildwolde Natuurgebied

Schildwolde Natuurgebied bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.