Huizenmarkt Schildwolde Buitengebied in Schildwolde (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schildwolde Buitengebied

Woningmarkt Schildwolde Buitengebied

Schildwolde Buitengebied is een buurt in de wijk Schildwolde en plaats Schildwolde binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.730 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildwolde Buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 425.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 425.000
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Schildwolde Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schildwolde Buitengebied is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Schildwolde Buitengebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildwolde Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schildwolde Buitengebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schildwolde Buitengebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schildwolde Buitengebied. Een eengezinswoning in Schildwolde Buitengebied komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Schildwolde Buitengebied

In Schildwolde Buitengebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schildwolde Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schildwolde Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schildwolde Buitengebied
Binnenring: Nederland

Schildwolde Buitengebied waar ligt dat?

Woningen te koop Schildwolde Buitengebied

Wil je een huis kopen in Schildwolde Buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schildwolde Buitengebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schildwolde Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schildwolde Buitengebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schildwolde Buitengebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schildwolde Buitengebied. Zoek je huurwoning in Schildwolde Buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schildwolde Buitengebied

Starterswoningen in Schildwolde Buitengebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schildwolde Buitengebied zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schildwolde Buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schildwolde Buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schildwolde Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schildwolde Buitengebied is 2.656 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Schildwolde Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schildwolde Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schildwolde Buitengebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schildwolde Buitengebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Schildwolde in de gemeente Midden-Groningen.

Schildwolde Schildwolde Natuurgebied Schildwolde Buitengebied

Alle straten van Schildwolde Buitengebied

Schildwolde Buitengebied bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.