Huizenmarkt Uiterburenweg en omgeving in Schildwolde (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Uiterburenweg

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Uiterburenweg

Uiterburenweg is een straat in de plaats Schildwolde binnen de gemeente Midden-Groningen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uiterburenweg in Schildwolde. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 425.000

Verkoopduur woningen in Uiterburenweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uiterburenweg is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uiterburenweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uiterburenweg.

Woningen recent verkocht in Uiterburenweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uiterburenweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uiterburenweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Uiterburenweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Uiterburenweg waar ligt dat?

Woningen te koop Uiterburenweg

Wil je een huis kopen in Uiterburenweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uiterburenweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uiterburenweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uiterburenweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Uiterburenweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Uiterburenweg. Zoek je huurwoning in Uiterburenweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Uiterburenweg

Starterswoningen in Uiterburenweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uiterburenweg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uiterburenweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uiterburenweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uiterburenweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uiterburenweg is 3.286 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.511 euro).

Alle woningen van Uiterburenweg in Schildwolde

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Uiterburenweg te Schildwolde.

Adres Postcode Status
Uiterburenweg 2 9626 TJ Niet beschikbaar
Uiterburenweg 2-A 9626 TJ Niet beschikbaar
Uiterburenweg 4 9626 TJ Niet beschikbaar
Uiterburenweg 6 9626 TJ Niet beschikbaar