Huizenmarkt Afwateringskanaal en omgeving in Schildwolde (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Afwateringskanaal

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Afwateringskanaal

Afwateringskanaal is een straat in de plaats Schildwolde binnen de gemeente Midden-Groningen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afwateringskanaal in Schildwolde. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 425.000

Verkoopduur woningen in Afwateringskanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Afwateringskanaal is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Afwateringskanaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Afwateringskanaal.

Woningen recent verkocht in Afwateringskanaal

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afwateringskanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Afwateringskanaal.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Afwateringskanaal. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Afwateringskanaal. Een eengezinswoning in Afwateringskanaal komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Afwateringskanaal waar ligt dat?

Woningen te koop Afwateringskanaal

Wil je een huis kopen in Afwateringskanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Afwateringskanaal . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Afwateringskanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Afwateringskanaal.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Afwateringskanaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Afwateringskanaal. Zoek je huurwoning in Afwateringskanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Afwateringskanaal

Starterswoningen in Afwateringskanaal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Afwateringskanaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Afwateringskanaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Afwateringskanaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Afwateringskanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Afwateringskanaal is 3.286 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.511 euro).

Alle woningen van Afwateringskanaal in Schildwolde

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Afwateringskanaal te Schildwolde.

Adres Postcode Status
Afwateringskanaal 2 9626 TH Niet beschikbaar
Afwateringskanaal 4 9626 TH Niet beschikbaar
Afwateringskanaal 6 9626 TH Niet beschikbaar
Afwateringskanaal 10 9626 TH Niet beschikbaar