Alle woningmarktinfo Meerwijck

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Meerwijck

Een eerste blik op Meerwijck

Meerwijck is een buurt in de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.640 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerwijck. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 691.082 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 691.082
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Meerwijck

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerwijck is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerwijck kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meerwijck

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerwijck. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerwijck.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerwijck. Een villa in Meerwijck komt het meest (54%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerwijck

In Meerwijck wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Meerwijck

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Meerwijck (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meerwijck
Binnenring: Nederland

Meerwijck waar ligt dat?

Woningen te koop in Meerwijck

Wil je een huis kopen in Meerwijck? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerwijck . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerwijck alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerwijck.

Zoek je huurwoning in Meerwijck? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Meerwijck.

Huizenprijzen in Meerwijck

Starterswoningen in Meerwijck zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meerwijck zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerwijck zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meerwijck? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meerwijck

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerwijck is 4.059 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.368 euro).

Leeftijden Meerwijck

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerwijck vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Meerwijck

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Meerwijck. De buurt zelf valt binnen de wijk Kropswolde in de gemeente Midden-Groningen.

Kropswolde Meerwijck Kropswolde Recreatiegebied Kropswolde Buitengebied

Alle straten van Meerwijck

Meerwijck bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.