Alle woningmarktinfo Kropswolde

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kropswolde

Een eerste blik op Kropswolde

Kropswolde is een buurt in de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.640 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kropswolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 410.787 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 410.787
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kropswolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kropswolde is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kropswolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kropswolde

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kropswolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kropswolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kropswolde. Een eengezinswoning in Kropswolde komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kropswolde

In Kropswolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kropswolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kropswolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kropswolde
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kropswolde

Wil je een huis kopen in Kropswolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kropswolde . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kropswolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kropswolde.

Zoek je huurwoning in Kropswolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kropswolde.

Huizenprijzen in Kropswolde

Starterswoningen in Kropswolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kropswolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kropswolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kropswolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kropswolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kropswolde is 2.989 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.759 euro).

Leeftijden Kropswolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kropswolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kropswolde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kropswolde. De buurt zelf valt binnen de wijk Kropswolde in de gemeente Midden-Groningen.

Kropswolde Meerwijck Kropswolde Recreatiegebied Kropswolde Buitengebied

Alle straten van Kropswolde

Kropswolde bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Woldweg
Instellingen zijn opgeslagen