Huizenmarkt Nijeveen Oost in Nijeveen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nijeveen Oost

Woningmarkt Nijeveen Oost

Nijeveen Oost is een buurt in de wijk Nijeveen en plaats Nijeveen binnen de gemeente Meppel. Deze buurt telt volgens het CBS 3.745 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijeveen Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 616.457 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 616.457
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Nijeveen Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijeveen Oost is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijeveen Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijeveen Oost.

Woningen recent verkocht in Nijeveen Oost

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijeveen Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijeveen Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijeveen Oost. Een woonboerderij in Nijeveen Oost komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijeveen Oost

In Nijeveen Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijeveen Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijeveen Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijeveen Oost
Binnenring: Nederland

Nijeveen Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Nijeveen Oost

Wil je een huis kopen in Nijeveen Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijeveen Oost . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijeveen Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijeveen Oost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijeveen Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijeveen Oost. Zoek je huurwoning in Nijeveen Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijeveen Oost

Starterswoningen in Nijeveen Oost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijeveen Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijeveen Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijeveen Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijeveen Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijeveen Oost is 3.122 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.834 euro).

Leeftijden Nijeveen Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijeveen Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nijeveen Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nijeveen Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijeveen in de gemeente Meppel.

Nijeveen Oost Griftebuurt Vogelbuurt Danninge Erve Spijkerserve Tussenboerslanden Kolderveen Kolderveense Bovenboer Nijeveense Bovenboer Verspreid gebied Nijeveen

Alle straten van Nijeveen Oost

Nijeveen Oost bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.