Huizenmarkt Kolderveen in Nijeveen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kolderveen

Woningmarkt Kolderveen

Kolderveen is een buurt in de wijk Nijeveen en plaats Nijeveen binnen de gemeente Meppel. Deze buurt telt volgens het CBS 3.745 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolderveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 659.987 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 659.987
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Kolderveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kolderveen is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kolderveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kolderveen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolderveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kolderveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kolderveen. Een woonboerderij in Kolderveen komt het meest (35%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kolderveen

In Kolderveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kolderveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kolderveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kolderveen
Binnenring: Nederland

Kolderveen waar ligt dat?

Woningen te koop Kolderveen

Wil je een huis kopen in Kolderveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kolderveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kolderveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kolderveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kolderveen. Zoek je huurwoning in Kolderveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kolderveen

Starterswoningen in Kolderveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kolderveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kolderveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kolderveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kolderveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kolderveen is 2.710 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.650 euro).

Leeftijden Kolderveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kolderveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kolderveen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kolderveen. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijeveen in de gemeente Meppel.

Nijeveen Oost Griftebuurt Vogelbuurt Danninge Erve Spijkerserve Tussenboerslanden Kolderveen Kolderveense Bovenboer Nijeveense Bovenboer Verspreid gebied Nijeveen

Alle straten van Kolderveen

Kolderveen bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Kolderveen