Alle woningmarktinfo Griftebuurt

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Griftebuurt

Een eerste blik op Griftebuurt

Griftebuurt is een buurt in de gemeente Meppel. Deze buurt telt volgens het CBS 3.745 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Griftebuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 387.813 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 387.813
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Griftebuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Griftebuurt is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Griftebuurt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Griftebuurt

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Griftebuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Griftebuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Griftebuurt. Een eengezinswoning in Griftebuurt komt het meest (94%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Griftebuurt

In Griftebuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Griftebuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Griftebuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Griftebuurt
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Griftebuurt

Wil je een huis kopen in Griftebuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Griftebuurt . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Griftebuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Griftebuurt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Griftebuurt.

Zoek je huurwoning in Griftebuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Griftebuurt.

Huizenprijzen in Griftebuurt

Starterswoningen in Griftebuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Griftebuurt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Griftebuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Griftebuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Griftebuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Griftebuurt is 2.755 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.198 euro).

Leeftijden Griftebuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Griftebuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Griftebuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Griftebuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijeveen in de gemeente Meppel.

Nijeveen Oost Griftebuurt Vogelbuurt Danninge Erve Spijkerserve Tussenboerslanden Kolderveen Kolderveense Bovenboer Nijeveense Bovenboer Verspreid gebied Nijeveen

Alle straten van Griftebuurt

Griftebuurt bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen