Huizenmarkt Spijkerserve in Nijeveen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Spijkerserve

Woningmarkt Spijkerserve

Spijkerserve is een buurt in de wijk Nijeveen en plaats Nijeveen binnen de gemeente Meppel. Deze buurt telt volgens het CBS 3.745 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijkerserve.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Spijkerserve

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spijkerserve is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Spijkerserve

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijkerserve. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spijkerserve.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Spijkerserve. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spijkerserve. Een eengezinswoning in Spijkerserve komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Spijkerserve

In Spijkerserve wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spijkerserve

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spijkerserve (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spijkerserve
Binnenring: Nederland

Spijkerserve waar ligt dat?

Woningen te koop Spijkerserve

Wil je een huis kopen in Spijkerserve? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spijkerserve . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spijkerserve alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spijkerserve.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Spijkerserve.

Bekijk hier alle koopwoningen in Spijkerserve. Zoek je huurwoning in Spijkerserve? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Spijkerserve

Starterswoningen in Spijkerserve zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spijkerserve zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spijkerserve zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spijkerserve? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spijkerserve

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spijkerserve is 2.663 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Spijkerserve

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spijkerserve vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Spijkerserve

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Spijkerserve. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijeveen in de gemeente Meppel.

Nijeveen Oost Griftebuurt Vogelbuurt Danninge Erve Spijkerserve Tussenboerslanden Kolderveen Kolderveense Bovenboer Nijeveense Bovenboer Verspreid gebied Nijeveen

Alle straten van Spijkerserve

Spijkerserve bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.