De Huizenmarkt gemeente Maasdriel (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Maasdriel

Woningmarkt Maasdriel

Maasdriel is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.350 inwoners. Momenteel staan er 89 woningen te koop en zijn er recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasdriel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 89
Woningen recent verkocht 60
Gemiddelde vraagprijs € 522.438
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Maasdriel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasdriel is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasdriel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasdriel.

Woningen recent verkocht in Maasdriel

Er zijn recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasdriel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasdriel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasdriel. Een eengezinswoning in Maasdriel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasdriel

In Maasdriel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasdriel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasdriel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maasdriel
Binnenring: Nederland

Maasdriel waar ligt dat?

Woningen te koop Maasdriel

Wil je een huis kopen in Maasdriel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasdriel . Er staan momenteel 89 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasdriel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasdriel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Maasdriel. Zoek je huurwoning in Maasdriel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Maasdriel

Starterswoningen in Maasdriel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maasdriel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasdriel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maasdriel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maasdriel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasdriel is 3.484 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.094 euro).

Leeftijden Maasdriel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasdriel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Maasdriel

De gemeente Maasdriel telt 10 plaatsen.

Alem Ammerzoden Hedel Heerewaarden Hoenzadriel Hurwenen Kerkdriel Rossum Velddriel Well

Alle wijken van Maasdriel

Maasdriel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.