Gemeente Maasdriel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Maasdriel

Een eerste blik op Maasdriel

Maasdriel is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.350 inwoners. Momenteel staan er 98 woningen te koop en zijn er recent 86 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Maasdriel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 487.590 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 98
Woningen recent verkocht 86
Gemiddelde vraagprijs € 487.590
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Maasdriel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasdriel is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasdriel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Maasdriel

Er zijn recent 86 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasdriel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasdriel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasdriel. Een eengezinswoning in Maasdriel komt het meest (68%) voor. Daarna komt een galerijflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasdriel

In Maasdriel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Maasdriel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Maasdriel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maasdriel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Maasdriel

Wil je een huis kopen in Maasdriel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasdriel. Er staan momenteel 98 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasdriel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasdriel.

Huizenprijzen in Maasdriel

Starterswoningen in Maasdriel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maasdriel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasdriel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maasdriel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maasdriel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasdriel is 2.674 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Maasdriel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Maasdriel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasdriel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Maasdriel

De gemeente Maasdriel telt 10 plaatsen.

Alem Ammerzoden Hedel Heerewaarden Hoenzadriel Hurwenen Kerkdriel Rossum Velddriel Well

Alle wijken van Maasdriel

Maasdriel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen