logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Maasdriel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Maasdriel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Maasdriel

Maasdriel is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 26.020 inwoners. Momenteel staan er 42 woningen te koop en zijn er recent 109 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasdriel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 340.264.

Woningen te koop 42
Woningen recent verkocht 109
Gemiddelde vraagprijs € 552.182
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 340.264
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Maasdriel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasdriel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasdriel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasdriel.

Woningen recent verkocht in Maasdriel

Er zijn recent 109 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasdriel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasdriel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasdriel. Een eengezinswoning in Maasdriel komt het meest (72%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasdriel

In Maasdriel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasdriel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasdriel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Maasdriel

Starterswoningen in gemeente Maasdriel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Maasdriel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Maasdriel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Maasdriel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Maasdriel

Wil je een huis kopen in gemeente Maasdriel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Maasdriel . Er staan momenteel 42 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasdriel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasdriel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Maasdriel. Zoek je huurwoning in gemeente Maasdriel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maasdriel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasdriel is 3.665 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.590 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maasdriel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasdriel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Maasdriel

De gemeente Maasdriel telt 10 plaatsen.

Alem Ammerzoden Hedel Heerewaarden Hoenzadriel Hurwenen Kerkdriel Rossum Velddriel Well

Wijken van Maasdriel

Maasdriel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.