Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ammerzoden

Begrijp de huizenprijzen in Ammerzoden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ammerzoden

Ammerzoden is een plaats in de gemeente Maasdriel. Deze plaats telt volgens het CBS 24.350 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ammerzoden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 515.279 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 515.279
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Ammerzoden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ammerzoden is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ammerzoden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ammerzoden

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ammerzoden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ammerzoden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ammerzoden. Een eengezinswoning in Ammerzoden komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ammerzoden

In Ammerzoden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ammerzoden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ammerzoden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ammerzoden

Starterswoningen in Ammerzoden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ammerzoden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ammerzoden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ammerzoden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ammerzoden

Wil je een huis kopen in Ammerzoden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ammerzoden . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ammerzoden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ammerzoden.

Bekijk alle koopwoningen in Ammerzoden. Zoek je huurwoning in Ammerzoden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ammerzoden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ammerzoden is 3.641 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.442 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ammerzoden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ammerzoden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ammerzoden

Ammerzoden bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.