De Huizenmarkt in Alem (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Alem

Woningmarkt Alem

Alem is een plaats in de gemeente Maasdriel. Deze plaats telt volgens het CBS 24.350 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 682.634 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 682.634
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Alem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Alem is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Alem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Alem.

Woningen recent verkocht in Alem

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alem.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Alem. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alem. Een eengezinswoning in Alem komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Alem

In Alem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Alem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Alem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Alem
Binnenring: Nederland

Alem waar ligt dat?

Woningen te koop Alem

Wil je een huis kopen in Alem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Alem . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Alem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Alem. Zoek je huurwoning in Alem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Alem

Starterswoningen in Alem zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Alem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Alem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Alem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Alem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Alem is 4.174 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.427 euro).

Leeftijden Alem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Alem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Alem

Alem bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.