logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kerkdriel

Begrijp de huizenprijzen in Kerkdriel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kerkdriel

Kerkdriel is een plaats in de gemeente Maasdriel. Deze plaats telt volgens het CBS 26.020 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkdriel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 494.281 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 494.281
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kerkdriel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerkdriel is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerkdriel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kerkdriel.

Woningen recent verkocht in Kerkdriel

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkdriel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerkdriel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kerkdriel. Een eengezinswoning in Kerkdriel komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kerkdriel

In Kerkdriel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerkdriel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerkdriel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kerkdriel

Starterswoningen in Kerkdriel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kerkdriel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerkdriel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kerkdriel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kerkdriel

Wil je een huis kopen in Kerkdriel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerkdriel . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerkdriel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerkdriel.

Bekijk alle koopwoningen in Kerkdriel. Zoek je huurwoning in Kerkdriel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kerkdriel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerkdriel is 3.699 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.381 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kerkdriel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerkdriel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kerkdriel

Kerkdriel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.