De Huizenmarkt in Kerkdriel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kerkdriel

Woningmarkt Kerkdriel

Kerkdriel is een plaats in de gemeente Maasdriel. Deze plaats telt volgens het CBS 24.350 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkdriel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 462.942 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 462.942
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Kerkdriel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerkdriel is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerkdriel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kerkdriel.

Woningen recent verkocht in Kerkdriel

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkdriel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerkdriel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kerkdriel. Een eengezinswoning in Kerkdriel komt het meest (67%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kerkdriel

In Kerkdriel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerkdriel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerkdriel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kerkdriel
Binnenring: Nederland

Kerkdriel waar ligt dat?

Woningen te koop Kerkdriel

Wil je een huis kopen in Kerkdriel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerkdriel . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerkdriel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerkdriel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kerkdriel. Zoek je huurwoning in Kerkdriel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kerkdriel

Starterswoningen in Kerkdriel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kerkdriel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerkdriel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kerkdriel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kerkdriel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerkdriel is 3.407 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.142 euro).

Leeftijden Kerkdriel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerkdriel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kerkdriel

Kerkdriel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.