De Huizenmarkt in Hoenzadriel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoenzadriel

Woningmarkt Hoenzadriel

Hoenzadriel is een plaats in de gemeente Maasdriel. Deze plaats telt volgens het CBS 24.350 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoenzadriel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 227.456 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 227.456
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hoenzadriel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoenzadriel is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoenzadriel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoenzadriel

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoenzadriel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoenzadriel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoenzadriel. Een eengezinswoning in Hoenzadriel komt het meest (75%) voor. Daarna komt een landhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoenzadriel

In Hoenzadriel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoenzadriel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoenzadriel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoenzadriel
Binnenring: Nederland

Hoenzadriel waar ligt dat?

Woningen te koop Hoenzadriel

Wil je een huis kopen in Hoenzadriel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoenzadriel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoenzadriel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoenzadriel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hoenzadriel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoenzadriel. Zoek je huurwoning in Hoenzadriel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoenzadriel

Starterswoningen in Hoenzadriel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoenzadriel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoenzadriel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoenzadriel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoenzadriel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoenzadriel is 1.381 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.706 euro).

Leeftijden Hoenzadriel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoenzadriel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoenzadriel

Hoenzadriel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.