De Huizenmarkt in Hedel (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hedel

Woningmarkt Hedel

Hedel is een plaats in de gemeente Maasdriel. Deze plaats telt volgens het CBS 24.350 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hedel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 522.145 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 522.145
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hedel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hedel is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hedel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hedel.

Woningen recent verkocht in Hedel

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hedel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hedel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hedel. Een eengezinswoning in Hedel komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hedel

In Hedel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hedel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hedel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hedel
Binnenring: Nederland

Hedel waar ligt dat?

Woningen te koop Hedel

Wil je een huis kopen in Hedel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hedel . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hedel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hedel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hedel. Zoek je huurwoning in Hedel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hedel

Starterswoningen in Hedel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hedel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hedel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hedel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hedel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hedel is 3.867 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.406 euro).

Leeftijden Hedel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hedel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hedel

Hedel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.