logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zeerijp in Zeerijp

Begrijp de huizenprijzen in Zeerijp Loppersum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zeerijp Loppersum

Zeerijp is een buurt in de wijk 't Zandt en plaats Zeerijp binnen de gemeente Loppersum. Deze buurt telt volgens het CBS 2.010 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeerijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 200.546 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 200.546
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Zeerijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeerijp is 91 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zeerijp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zeerijp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeerijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeerijp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zeerijp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zeerijp

In Zeerijp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zeerijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zeerijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zeerijp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zeerijp vergeleken met de Loppersum en Nederland.

Woningen te koop Zeerijp Loppersum

Wil je een huis kopen in Zeerijp Loppersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeerijp Loppersum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeerijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeerijp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zeerijp Loppersum.

Bekijk alle koopwoningen in Zeerijp Loppersum. Zoek je huurwoning in Zeerijp Loppersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zeerijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeerijp is 1.849 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.314 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zeerijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zeerijp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zeerijp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zeerijp. De buurt zelf valt binnen de wijk 't Zandt in de gemeente Loppersum.

't Zandt Zeerijp Zijldijk Leermens Oosterwijtwerd Eenum Verspreide huizen 't Zandt