Alle woningmarktinfo 't Zandt in Loppersum

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in 't Zandt

Een eerste blik op 't Zandt

't Zandt is een wijk in de gemeente Loppersum. Deze wijk telt volgens het CBS 2.010 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in 't Zandt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 216.966 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 216.966
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in 't Zandt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Zandt is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 't Zandt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 't Zandt

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Zandt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Zandt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Zandt. Een eengezinswoning in 't Zandt komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling 't Zandt

In 't Zandt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat 't Zandt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van 't Zandt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 't Zandt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers 't Zandt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 't Zandt vergeleken met de Loppersum en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in 't Zandt

Wil je een huis kopen in 't Zandt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Zandt . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Zandt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Zandt.

Zoek je huurwoning in 't Zandt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in 't Zandt.

Huizenprijzen in 't Zandt

Starterswoningen in 't Zandt zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in 't Zandt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Zandt zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 't Zandt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 't Zandt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Zandt is 1.629 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.417 euro).

Leeftijden 't Zandt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Zandt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 't Zandt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 't Zandt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 't Zandt

't Zandt Zeerijp Zijldijk Leermens Oosterwijtwerd Eenum Verspreide huizen 't Zandt

Instellingen zijn opgeslagen