Alle woningmarktinfo Leermens

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Leermens

Een eerste blik op Leermens

Leermens is een buurt in de gemeente Loppersum. Deze buurt telt volgens het CBS 2.010 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Leermens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 249.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 249.500
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Leermens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leermens is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Leermens

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leermens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leermens.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leermens. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leermens. Een eengezinswoning in Leermens komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leermens

In Leermens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Leermens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Leermens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leermens
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Leermens

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Leermens vergeleken met de Loppersum en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Leermens

Wil je een huis kopen in Leermens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leermens . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Leermens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leermens.

Zoek je huurwoning in Leermens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Leermens.

Huizenprijzen in Leermens

Starterswoningen in Leermens zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leermens zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leermens zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leermens? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leermens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leermens is 1.094 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.488 euro).

Leeftijden Leermens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leermens vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leermens

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leermens. De buurt zelf valt binnen de wijk 't Zandt in de gemeente Loppersum.

't Zandt Zeerijp Zijldijk Leermens Oosterwijtwerd Eenum Verspreide huizen 't Zandt

Alle straten van Leermens

Leermens bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen