logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Leermens in Leermens

Begrijp de huizenprijzen in Leermens Loppersum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leermens Loppersum

Leermens is een buurt in de wijk 't Zandt en plaats Leermens binnen de gemeente Loppersum. Deze buurt telt volgens het CBS 2.010 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leermens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 254.952 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 254.952
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Leermens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leermens is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leermens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leermens.

Woningen recent verkocht in Leermens

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leermens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leermens.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leermens. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Leermens

In Leermens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leermens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leermens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Leermens

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Leermens vergeleken met de Loppersum en Nederland.

Woningen te koop Leermens Loppersum

Wil je een huis kopen in Leermens Loppersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leermens Loppersum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leermens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leermens.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leermens Loppersum.

Bekijk alle koopwoningen in Leermens Loppersum. Zoek je huurwoning in Leermens Loppersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leermens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leermens is 2.346 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.578 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leermens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leermens vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leermens

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leermens. De buurt zelf valt binnen de wijk 't Zandt in de gemeente Loppersum.

't Zandt Zeerijp Zijldijk Leermens Oosterwijtwerd Eenum Verspreide huizen 't Zandt