Alle woningmarktinfo Verspreide huizen 't Zandt

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen 't Zandt

Een eerste blik op Verspreide huizen 't Zandt

Verspreide huizen 't Zandt is een buurt in de gemeente Loppersum. Deze buurt telt volgens het CBS 2.010 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Verspreide huizen 't Zandt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 349.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 349.500
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen 't Zandt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen 't Zandt is 258 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen 't Zandt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen 't Zandt

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen 't Zandt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen 't Zandt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen 't Zandt. Een woonboerderij in Verspreide huizen 't Zandt komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen 't Zandt

In Verspreide huizen 't Zandt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen 't Zandt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen 't Zandt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen 't Zandt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen 't Zandt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen 't Zandt vergeleken met de Loppersum en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen 't Zandt

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen 't Zandt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen 't Zandt . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen 't Zandt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen 't Zandt.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen 't Zandt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen 't Zandt.

Huizenprijzen in Verspreide huizen 't Zandt

Starterswoningen in Verspreide huizen 't Zandt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen 't Zandt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen 't Zandt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen 't Zandt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen 't Zandt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen 't Zandt is 3.243 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.676 euro).

Leeftijden Verspreide huizen 't Zandt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen 't Zandt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen 't Zandt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen 't Zandt. De buurt zelf valt binnen de wijk 't Zandt in de gemeente Loppersum.

't Zandt Zeerijp Zijldijk Leermens Oosterwijtwerd Eenum Verspreide huizen 't Zandt

Alle straten van Verspreide huizen 't Zandt

Verspreide huizen 't Zandt bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen