logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen 't Zandt in Oosterwijtwerd

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen 't Zandt Loppersum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen 't Zandt Loppersum

Verspreide huizen 't Zandt is een buurt in de wijk 't Zandt en plaats Oosterwijtwerd binnen de gemeente Loppersum. Deze buurt telt volgens het CBS 2.010 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen 't Zandt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 336.273 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 336.273
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen 't Zandt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen 't Zandt is 204 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen 't Zandt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen 't Zandt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen 't Zandt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen 't Zandt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen 't Zandt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen 't Zandt

In Verspreide huizen 't Zandt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen 't Zandt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen 't Zandt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen 't Zandt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen 't Zandt vergeleken met de Loppersum en Nederland.

Woningen te koop Verspreide huizen 't Zandt Loppersum

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen 't Zandt Loppersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen 't Zandt Loppersum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen 't Zandt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen 't Zandt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen 't Zandt Loppersum.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen 't Zandt Loppersum. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen 't Zandt Loppersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen 't Zandt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen 't Zandt is 2.042 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.101 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen 't Zandt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen 't Zandt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen 't Zandt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen 't Zandt. De buurt zelf valt binnen de wijk 't Zandt in de gemeente Loppersum.

't Zandt Zeerijp Zijldijk Leermens Oosterwijtwerd Eenum Verspreide huizen 't Zandt