Zijldijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zijldijk

Een eerste blik op Zijldijk

Zijldijk is een buurt in de gemeente Loppersum. Deze buurt telt volgens het CBS 2.010 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zijldijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 109.938 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 109.938
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Zijldijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zijldijk is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zijldijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zijldijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zijldijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zijldijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zijldijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zijldijk. Een eengezinswoning in Zijldijk komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zijldijk

In Zijldijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zijldijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zijldijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zijldijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zijldijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zijldijk vergeleken met de Loppersum en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Zijldijk

Wil je een huis kopen in Zijldijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zijldijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zijldijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zijldijk.

Zoek je huurwoning in Zijldijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zijldijk.

Huizenprijzen in Zijldijk

Starterswoningen in Zijldijk zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Zijldijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zijldijk zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zijldijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zijldijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zijldijk is 1.139 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.079 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zijldijk is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zijldijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zijldijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zijldijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zijldijk. De buurt zelf valt binnen de wijk 't Zandt in de gemeente Loppersum.

't Zandt Zeerijp Zijldijk Leermens Oosterwijtwerd Eenum Verspreide huizen 't Zandt

Alle straten van Zijldijk

Zijldijk bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen