Huizenprijzen en de huizenmarkt Oosterwijtwerd in Oosterwijtwerd

Begrijp de huizenprijzen in Oosterwijtwerd Loppersum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterwijtwerd Loppersum

Oosterwijtwerd is een buurt in de wijk 't Zandt en plaats Oosterwijtwerd binnen de gemeente Loppersum. Deze buurt telt volgens het CBS 2.010 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwijtwerd.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oosterwijtwerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterwijtwerd is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Oosterwijtwerd

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwijtwerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwijtwerd.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oosterwijtwerd. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Oosterwijtwerd

In Oosterwijtwerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterwijtwerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterwijtwerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oosterwijtwerd

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosterwijtwerd vergeleken met de Loppersum en Nederland.

Woningen te koop Oosterwijtwerd Loppersum

Wil je een huis kopen in Oosterwijtwerd Loppersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwijtwerd Loppersum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwijtwerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwijtwerd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oosterwijtwerd Loppersum.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterwijtwerd Loppersum. Zoek je huurwoning in Oosterwijtwerd Loppersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterwijtwerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterwijtwerd is 1.783 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.230 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterwijtwerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterwijtwerd vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oosterwijtwerd

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oosterwijtwerd. De buurt zelf valt binnen de wijk 't Zandt in de gemeente Loppersum.

't Zandt Zeerijp Zijldijk Leermens Oosterwijtwerd Eenum Verspreide huizen 't Zandt