Huizenprijzen en de huizenmarkt Vossenberg (west) in Kaatsheuvel

Begrijp de huizenprijzen in Vossenberg (west) Loon op Zand met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vossenberg (west) Loon op Zand

Vossenberg (west) is een buurt in de wijk Kaatsheuvel-West en plaats Kaatsheuvel binnen de gemeente Loon op Zand. Deze buurt telt volgens het CBS 10.210 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vossenberg (west). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 447.043 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 447.043
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Vossenberg (west)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vossenberg (west) is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vossenberg (west) kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vossenberg (west)

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vossenberg (west). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vossenberg (west).

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vossenberg (west). Een eengezinswoning in Vossenberg (west) komt het meest (95%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vossenberg (west)

In Vossenberg (west) wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vossenberg (west)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vossenberg (west) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vossenberg (west)

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vossenberg (west) vergeleken met de Loon op Zand en Nederland.

Huizenprijzen in Vossenberg (west) Loon op Zand

Starterswoningen in Vossenberg (west) Loon op Zand zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vossenberg (west) Loon op Zand zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vossenberg (west) Loon op Zand zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vossenberg (west) Loon op Zand? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vossenberg (west) Loon op Zand

Wil je een huis kopen in Vossenberg (west) Loon op Zand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vossenberg (west) Loon op Zand . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vossenberg (west) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vossenberg (west).

Bekijk alle koopwoningen in Vossenberg (west) Loon op Zand. Zoek je huurwoning in Vossenberg (west) Loon op Zand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vossenberg (west)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vossenberg (west) is 3.546 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.335 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vossenberg (west)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vossenberg (west) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vossenberg (west)

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vossenberg (west). De buurt zelf valt binnen de wijk Kaatsheuvel-West in de gemeente Loon op Zand.

Draaiboom Hil (noord) Hil (zuid) Pannenhoef (west) Pannenhoef (oost) Bloemenbuurt Centrum Schrijversbuurt Staatsliedenbuurt Vossenberg (west) Vossenberg (oost) De Kets (industrieterrein) De Zandschel De Baan

Alle straten van Vossenberg (west)

Vossenberg (west) bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.