Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kaatsheuvel

Begrijp de huizenprijzen in Kaatsheuvel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is een plaats in de gemeente Loon op Zand. Deze plaats telt volgens het CBS 16.965 inwoners. Momenteel staan er 40 woningen te koop en zijn er recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaatsheuvel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 471.489 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 40
Woningen recent verkocht 87
Gemiddelde vraagprijs € 471.489
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kaatsheuvel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kaatsheuvel is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kaatsheuvel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kaatsheuvel.

Woningen recent verkocht in Kaatsheuvel

Er zijn recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaatsheuvel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kaatsheuvel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kaatsheuvel. Een eengezinswoning in Kaatsheuvel komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kaatsheuvel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kaatsheuvel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kaatsheuvel

Starterswoningen in Kaatsheuvel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kaatsheuvel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kaatsheuvel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kaatsheuvel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kaatsheuvel

Wil je een huis kopen in Kaatsheuvel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kaatsheuvel . Er staan momenteel 40 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kaatsheuvel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kaatsheuvel.

Bekijk alle koopwoningen in Kaatsheuvel. Zoek je huurwoning in Kaatsheuvel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kaatsheuvel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kaatsheuvel is 3.469 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.377 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kaatsheuvel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kaatsheuvel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kaatsheuvel

Kaatsheuvel bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.