De Huizenmarkt in Kaatsheuvel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kaatsheuvel

Woningmarkt Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is een plaats in de gemeente Loon op Zand. Deze plaats telt volgens het CBS 16.965 inwoners. Momenteel staan er 66 woningen te koop en zijn er recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaatsheuvel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 453.876 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 66
Woningen recent verkocht 79
Gemiddelde vraagprijs € 453.876
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kaatsheuvel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kaatsheuvel is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kaatsheuvel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kaatsheuvel.

Woningen recent verkocht in Kaatsheuvel

Er zijn recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaatsheuvel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kaatsheuvel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kaatsheuvel. Een eengezinswoning in Kaatsheuvel komt het meest (77%) voor. Daarna komt een galerijflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kaatsheuvel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kaatsheuvel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kaatsheuvel
Binnenring: Nederland

Kaatsheuvel waar ligt dat?

Woningen te koop Kaatsheuvel

Wil je een huis kopen in Kaatsheuvel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kaatsheuvel . Er staan momenteel 66 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kaatsheuvel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kaatsheuvel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kaatsheuvel. Zoek je huurwoning in Kaatsheuvel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kaatsheuvel

Starterswoningen in Kaatsheuvel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kaatsheuvel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kaatsheuvel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kaatsheuvel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kaatsheuvel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kaatsheuvel is 3.377 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.196 euro).

Leeftijden Kaatsheuvel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kaatsheuvel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kaatsheuvel

Kaatsheuvel bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.