Huizenmarkt De Baan in Kaatsheuvel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Baan

Woningmarkt De Baan

De Baan is een buurt in de wijk Kaatsheuvel-West en plaats Kaatsheuvel binnen de gemeente Loon op Zand. Deze buurt telt volgens het CBS 10.210 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Baan. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 733.443 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 733.443
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Baan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Baan is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Baan kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Baan

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Baan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Baan.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Baan. Een eengezinswoning in De Baan komt het meest (73%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Baan

In De Baan wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Baan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Baan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Baan
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Baan

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Baan vergeleken met de Loon op Zand en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Baan waar ligt dat?

Woningen te koop De Baan

Wil je een huis kopen in De Baan? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Baan . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Baan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Baan.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Baan.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Baan. Zoek je huurwoning in De Baan? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Baan

Starterswoningen in De Baan zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Baan zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Baan zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Baan? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Baan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Baan is 6.160 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.366 euro).

Leeftijden De Baan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Baan vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Baan

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Baan. De buurt zelf valt binnen de wijk Kaatsheuvel-West in de gemeente Loon op Zand.

Draaiboom Hil (noord) Hil (zuid) Pannenhoef (west) Pannenhoef (oost) Bloemenbuurt Centrum Schrijversbuurt Staatsliedenbuurt Vossenberg (west) Vossenberg (oost) De Kets (industrieterrein) De Zandschel De Baan

Alle straten van De Baan

De Baan bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.