Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Lansingerland

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Lansingerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Lansingerland

Lansingerland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 156.625 inwoners. Momenteel staan er 117 woningen te koop en zijn er recent 220 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lansingerland. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 399.357.

Woningen te koop 117
Woningen recent verkocht 220
Gemiddelde vraagprijs € 589.957
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 399.357
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Lansingerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lansingerland is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lansingerland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lansingerland.

Woningen recent verkocht in Lansingerland

Er zijn recent 220 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lansingerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lansingerland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lansingerland. Een eengezinswoning in Lansingerland komt het meest (59%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lansingerland

In Lansingerland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lansingerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lansingerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Lansingerland

Starterswoningen in gemeente Lansingerland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Lansingerland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Lansingerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Lansingerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Lansingerland

Wil je een huis kopen in gemeente Lansingerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Lansingerland . Er staan momenteel 117 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lansingerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lansingerland.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Lansingerland. Zoek je huurwoning in gemeente Lansingerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lansingerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lansingerland is 4.219 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.089 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lansingerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lansingerland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Lansingerland

De gemeente Lansingerland telt 3 plaatsen.

Bergschenhoek Berkel en Rodenrijs Bleiswijk

Wijken van Lansingerland

Lansingerland bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.