De Huizenmarkt gemeente Lansingerland (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lansingerland

Woningmarkt Lansingerland

Lansingerland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 156.625 inwoners. Momenteel staan er 251 woningen te koop en zijn er recent 236 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lansingerland. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 251
Woningen recent verkocht 236
Gemiddelde vraagprijs € 569.915
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Lansingerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lansingerland is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lansingerland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lansingerland.

Woningen recent verkocht in Lansingerland

Er zijn recent 236 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lansingerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lansingerland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lansingerland. Een eengezinswoning in Lansingerland komt het meest (58%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lansingerland

In Lansingerland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lansingerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lansingerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lansingerland
Binnenring: Nederland

Lansingerland waar ligt dat?

Woningen te koop Lansingerland

Wil je een huis kopen in Lansingerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lansingerland . Er staan momenteel 251 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lansingerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lansingerland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lansingerland. Zoek je huurwoning in Lansingerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lansingerland

Starterswoningen in Lansingerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lansingerland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lansingerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lansingerland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lansingerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lansingerland is 4.089 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.923 euro).

Leeftijden Lansingerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lansingerland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Lansingerland

De gemeente Lansingerland telt 3 plaatsen.

Bergschenhoek Berkel en Rodenrijs Bleiswijk

Alle wijken van Lansingerland

Lansingerland bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.