Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bleiswijk

Begrijp de huizenprijzen in Bleiswijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bleiswijk

Bleiswijk is een plaats in de gemeente Lansingerland. Deze plaats telt volgens het CBS 156.625 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bleiswijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 580.725 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 580.725
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Bleiswijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bleiswijk is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bleiswijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bleiswijk.

Woningen recent verkocht in Bleiswijk

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bleiswijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bleiswijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bleiswijk. Een eengezinswoning in Bleiswijk komt het meest (63%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bleiswijk

In Bleiswijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bleiswijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bleiswijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bleiswijk

Starterswoningen in Bleiswijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bleiswijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bleiswijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bleiswijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bleiswijk

Wil je een huis kopen in Bleiswijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bleiswijk . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bleiswijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bleiswijk.

Bekijk alle koopwoningen in Bleiswijk. Zoek je huurwoning in Bleiswijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bleiswijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bleiswijk is 3.865 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.919 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bleiswijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bleiswijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bleiswijk

Bleiswijk bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.