De Huizenmarkt in Bleiswijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bleiswijk

Woningmarkt Bleiswijk

Bleiswijk is een plaats in de gemeente Lansingerland. Deze plaats telt volgens het CBS 156.625 inwoners. Momenteel staan er 44 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bleiswijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 559.137 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 44
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 559.137
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Bleiswijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bleiswijk is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bleiswijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bleiswijk.

Woningen recent verkocht in Bleiswijk

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bleiswijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bleiswijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bleiswijk. Een eengezinswoning in Bleiswijk komt het meest (61%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bleiswijk

In Bleiswijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bleiswijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bleiswijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bleiswijk
Binnenring: Nederland

Bleiswijk waar ligt dat?

Woningen te koop Bleiswijk

Wil je een huis kopen in Bleiswijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bleiswijk . Er staan momenteel 44 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bleiswijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bleiswijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bleiswijk. Zoek je huurwoning in Bleiswijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bleiswijk

Starterswoningen in Bleiswijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bleiswijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bleiswijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bleiswijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bleiswijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bleiswijk is 3.919 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.468 euro).

Leeftijden Bleiswijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bleiswijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bleiswijk

Bleiswijk bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.