De Huizenmarkt in Bergschenhoek (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bergschenhoek

Woningmarkt Bergschenhoek

Bergschenhoek is een plaats in de gemeente Lansingerland. Deze plaats telt volgens het CBS 156.625 inwoners. Momenteel staan er 83 woningen te koop en zijn er recent 153 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergschenhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 604.001 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 83
Woningen recent verkocht 153
Gemiddelde vraagprijs € 604.001
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Bergschenhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergschenhoek is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergschenhoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergschenhoek.

Woningen recent verkocht in Bergschenhoek

Er zijn recent 153 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergschenhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergschenhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergschenhoek. Een eengezinswoning in Bergschenhoek komt het meest (60%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergschenhoek

In Bergschenhoek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergschenhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergschenhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bergschenhoek
Binnenring: Nederland

Bergschenhoek waar ligt dat?

Woningen te koop Bergschenhoek

Wil je een huis kopen in Bergschenhoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergschenhoek . Er staan momenteel 83 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergschenhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergschenhoek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bergschenhoek. Zoek je huurwoning in Bergschenhoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bergschenhoek

Starterswoningen in Bergschenhoek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bergschenhoek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergschenhoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bergschenhoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bergschenhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergschenhoek is 4.114 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.822 euro).

Leeftijden Bergschenhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergschenhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bergschenhoek

Bergschenhoek bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.