logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Boterdorp in Bergschenhoek

Begrijp de huizenprijzen in Boterdorp Lansingerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boterdorp Lansingerland

Boterdorp is een wijk in de plaats Bergschenhoek binnen de gemeente Lansingerland. Deze wijk telt volgens het CBS 6.070 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boterdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 554.008 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 554.008
Percentage gezinnen met kinderen 51%

Verkoopduur woningen in Boterdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boterdorp is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boterdorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boterdorp.

Woningen recent verkocht in Boterdorp

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boterdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boterdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boterdorp. Een eengezinswoning in Boterdorp komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boterdorp

In Boterdorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boterdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boterdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Boterdorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boterdorp vergeleken met de Lansingerland en Nederland.

Huizenprijzen in Boterdorp Lansingerland

Starterswoningen in Boterdorp Lansingerland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boterdorp Lansingerland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boterdorp Lansingerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boterdorp Lansingerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boterdorp Lansingerland

Wil je een huis kopen in Boterdorp Lansingerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boterdorp Lansingerland . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boterdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boterdorp.

Bekijk alle koopwoningen in Boterdorp Lansingerland. Zoek je huurwoning in Boterdorp Lansingerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boterdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boterdorp is 4.157 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.169 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boterdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boterdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Boterdorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boterdorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boterdorp

Beemdenbuurt Eilandenbuurt Boterdorpse Zoom