logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoekeindse Zoom in Bleiswijk

Begrijp de huizenprijzen in Hoekeindse Zoom Lansingerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoekeindse Zoom Lansingerland

Hoekeindse Zoom is een wijk in de plaats Bleiswijk binnen de gemeente Lansingerland. Deze wijk telt volgens het CBS 6.535 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoekeindse Zoom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 612.142 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 612.142
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Hoekeindse Zoom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoekeindse Zoom is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoekeindse Zoom moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoekeindse Zoom.

Woningen recent verkocht in Hoekeindse Zoom

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoekeindse Zoom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoekeindse Zoom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoekeindse Zoom. Een eengezinswoning in Hoekeindse Zoom komt het meest (70%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoekeindse Zoom

In Hoekeindse Zoom wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoekeindse Zoom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoekeindse Zoom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoekeindse Zoom

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoekeindse Zoom vergeleken met de Lansingerland en Nederland.

Huizenprijzen in Hoekeindse Zoom Lansingerland

Starterswoningen in Hoekeindse Zoom Lansingerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoekeindse Zoom Lansingerland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoekeindse Zoom Lansingerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoekeindse Zoom Lansingerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoekeindse Zoom Lansingerland

Wil je een huis kopen in Hoekeindse Zoom Lansingerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoekeindse Zoom Lansingerland . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoekeindse Zoom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoekeindse Zoom.

Bekijk alle koopwoningen in Hoekeindse Zoom Lansingerland. Zoek je huurwoning in Hoekeindse Zoom Lansingerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoekeindse Zoom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoekeindse Zoom is 4.041 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.873 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoekeindse Zoom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoekeindse Zoom vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoekeindse Zoom

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoekeindse Zoom? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoekeindse Zoom

Molenbuurt Sterrenbuurt Bomenbuurt Merenveld Vogelbuurt De Tuinen