logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Kapelle

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Kapelle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Kapelle

Kapelle is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 13.051 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kapelle. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 287.873.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 82
Gemiddelde vraagprijs € 422.923
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 287.873
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kapelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kapelle is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kapelle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kapelle.

Woningen recent verkocht in Kapelle

Er zijn recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kapelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kapelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kapelle. Een eengezinswoning in Kapelle komt het meest (84%) voor. Daarna komt een galerijflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kapelle

In Kapelle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kapelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kapelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Kapelle

Starterswoningen in gemeente Kapelle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Kapelle zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Kapelle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Kapelle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Kapelle

Wil je een huis kopen in gemeente Kapelle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Kapelle . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kapelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kapelle.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Kapelle. Zoek je huurwoning in gemeente Kapelle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kapelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kapelle is 3.416 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.178 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kapelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kapelle vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Kapelle

De gemeente Kapelle telt 4 plaatsen.

Kapelle Kloetinge Schore Wemeldinge

Wijken van Kapelle

Kapelle bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.