Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schore

Begrijp de huizenprijzen in Schore met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schore

Schore is een plaats in de gemeente Kapelle. Deze plaats telt volgens het CBS 12.715 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schore. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 351.760 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 351.760
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Schore

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schore is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schore moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schore.

Woningen recent verkocht in Schore

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schore. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schore.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schore. Een eengezinswoning in Schore komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schore

In Schore wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schore

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schore (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schore

Starterswoningen in Schore zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schore zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schore zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schore? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schore

Wil je een huis kopen in Schore? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schore . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Schore alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schore.

Bekijk alle koopwoningen in Schore. Zoek je huurwoning in Schore? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schore

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schore is 2.590 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.120 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schore

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schore vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schore

Schore bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.