Schore in gemeente Kapelle

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schore

Een eerste blik op Schore

Schore is een wijk in de gemeente Kapelle. Deze wijk telt volgens het CBS 460 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Schore. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 290.209 euro.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 290.209
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Schore

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schore is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schore kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schore

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schore. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schore.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schore. Een eengezinswoning in Schore komt het meest (88%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schore

In Schore wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schore

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schore (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schore
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Schore

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schore vergeleken met de Kapelle en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Schore

Wil je een huis kopen in Schore? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schore. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schore alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schore.

Huizenprijzen in Schore

Starterswoningen in Schore zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schore zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schore zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schore? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schore

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schore is 2.109 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.015 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Schore is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Schore

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schore vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Schore

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Schore? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Schore

Schore Verspreide huizen Schore

Instellingen zijn opgeslagen