Wemeldinge in de gemeente Kapelle

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wemeldinge

Een eerste blik op Wemeldinge

Wemeldinge is een plaats in de gemeente Kapelle. Deze plaats telt volgens het CBS 12.715 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Wemeldinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 362.658 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 362.658
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Wemeldinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wemeldinge is 36 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Wemeldinge kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wemeldinge

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wemeldinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wemeldinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wemeldinge. Een eengezinswoning in Wemeldinge komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wemeldinge

In Wemeldinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wemeldinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wemeldinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wemeldinge
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wemeldinge

Wil je een huis kopen in Wemeldinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wemeldinge . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wemeldinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wemeldinge.

Zoek je huurwoning in Wemeldinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wemeldinge.

Huizenprijzen in Wemeldinge

Starterswoningen in Wemeldinge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wemeldinge zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wemeldinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wemeldinge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wemeldinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wemeldinge is 2.440 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.265 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Wemeldinge is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Wemeldinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wemeldinge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wemeldinge

Wemeldinge bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen